Mercedes-Benz C 180 Classic (1997)
Uitvoering | C 180 Classic |
Bouwjaar | 1997 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
Ben altijd al een grote liefhebber geweest van het merk Mercedes en nu ik minder ging rijden kon de diesel Nissan (met 260000 km op de klok) weg en koos ik voor een comfortabele Mercedes C 180 Classic.
Het is echt een heerlijke auto om in te rijden. Erg stil zeker in vergelijking met de Nissan op diesel. Het is een classic en dan mis je toch wel een beetje de airco, maar goed. Verder een zeer solide auto, zeker op de snelweg. Wel vraagt het koppelen wat gewenning, maar dat is typisch Mercedes.
Weinig, enige problemen waren een kapot stadslicht en een kleine drie weken later een kapot dimlicht. Verder op een rit naar Duitsland viel het knipperlicht er linksvoor uit. Maar achteraf bleek deze niet goed vast geklikt gezeten te hebben.
Ook deed de verlichting van de ventilatieaanjager knop vreemd. Viel af en toe uit. Naar de Mercedes dealer gegaan en netjes vervangen, maar toen ik weg reed zag ik dat de knop van de achterruit verwarming vast bleef zitten. Ik weer direct terug , maar men geloofde niet dat ze dat gesloopt hadden. Het monde uit in een welles nietes discussie, uiteindelijk is het nog niet gemaakt en dit houdt in dat de achterruit verwarming standaard aan gaat en na 12 minuten weer uit gaat. Ik kan de verwarming zelf niet in of uit schakelen. Echt een slechte zaak van de dealer.
Naderhand nog een paar keer geweest bij de dealer voor dat dimlicht, toen werd ik heel netjes geholpen. Er werd meteen even gekeken naar de staat van onderhoud en werd geadviseerd om binnenkort een kleine onderhoudbeurt te doen. Is ook nodig volgens het boekje. Ik hink nog op twee gedachten of ik dat bij de Mercedes dealer ga doen..
PRIVATE LEASE Mercedes-Benz C-klasse

Mercedes-Benz C-klasse 230 Elegance AUT Topstaat Boekjes Cruise Lage KM Nap Nieuwe APK Prive collectie
- 1997

Mercedes-Benz C-klasse 180 Elegance Automaat Youngtimer1e Eig geboren 1928!! Airco leder Elec Ramen In Absolute Nieuwstaat!!!
- 1995

Mercedes-Benz C-klasse 180 Esprit Sedan 1e eigenaar Dealer Onderhouden in perfecte staat 140.026 km NAP
- 1996