Mazda MX-5 1.6i (1991)
Uitvoering | MX-5 1.6i |
Bouwjaar | 1991 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
mazda Mx-5 1.6 1991
Hij was oud, maar voor zijn leeftijd 18 jaar deed hij het prima ik heb er 6 maanden lang 140km per dag mee gereden.
Ik heb reeds de auto ingelevert voor een fiat stilo jtd dit komt Oa door wijzing woon werk verkeer en volgende dingen.
Er zatten geen opties op deze auto
geen stuurbekrachting. geen fijn stoelen na 70km kreeg ik last van mijn rug, hij is zeer lawaairig, de kachel is of warm of koud, bij slecht weer swabberig, ook een gemis een ABS ect...
Verder roesten hij heel hard bij de dorpels en in de wiel kasten! niet normaal hard roest roest!
Pluspuntje Kosten zijn laag omdat hij niet zwaar is en zuipt niet.(let wel op dat hij 18 jaar is en er van alles kapot gaan)
Defecten mijn waar accu, dynamo, v-riem.
minpunten
wegligging nat wegdek
roest
geen opties (kaal)
te klein
veel lawaai van de versnelings bak
Pluspunten
na 18jaar toch wat kwaliteit van mazda
snel wagentje
leuk om mee op landweggentjes te cruise (bij lekker weer)
- Betrouwbaarheid3
- Prestaties3
- Comfort2
- Kosten3
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Mazda MX-5

Uitgelicht aanbod

Mazda MX-5 NA Roadster 1.6i Classic Label 12 Maanden Bovag Garantie
- 1996

Mazda MX-5 1.6 116PK NA | Miata | Nieuwe Softtop | RVS Uitlaat | Schroefveren | Rood Leer | Sport stuur
- 1993

Mazda MX-5 1.6 116PK NA | Miata | Volledig origineel | Stuurbekrachtiging | Zeer net! | Incl. BOVAG garantie & Onderhoudsbeurt!
- 1990

Mazda MX-5-ontwerper Matano: 'pas op tweedehands markt zie je hoe goed design is'

Test Mazda MX-5 - op pad met alle vier generaties

Mazda MX-5-ontwerper Shunji Tanaka overleden