Kia Joice 2.0 LS (2001)
Uitvoering | Joice 2.0 LS |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2001 |
Toen wij eenmaal een mpv wilden,viel de keuze op de Kia Joice.
Een Kia! zeiden mijn vrouw en kinderen, je gaat toch niet in een Kia rijden zei mijn oudste, maar daar zijn ze wel van terug gekomen.
Het is een fijne, ruime en comfortabele auto waar je met een gezin lekker mee op pad kunt alleen de 3e zitrij is niet geschikt voor volwassenen maar voldoet voor kinderen prima.
Het uiterlijk moet je smaak zijn, zelf vind ik de voorkant lekker stoer en de achterkant wat minder.
Interieur vrij sober maar toch redelijk rijk uitgerust met zeer goed werkende airco en vooral veel beenruimte achterin.
Het verbruik op LPG is gemiddeld 1 op 8.5 ltr en met de caravan(+ airco aan)1 op 6.
Trekkracht met caravan viel mij wat tegen,het lukt wel maar duurt alleen wat langer,ligt wel goed stabiel.
De minpunten vind ik wind en bandengeruis bij hogere snelheden en hier en daar de kraakjes en piepjes.
Tot nu toe weinig problemen gehad,alleen lekke pakking van het spruitstuk en corrosie op de dakdragers.
Deze beide dingen zijn trouwens kosteloos vervangen i.v.m garantie.
Verder altijd starten en lopen
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee