Kia Joice 2.0 LS (2001)

autoreview

Kia Joice 2.0 LS (2001)
Kia Joice 2.0 LS (2001)Kia Joice 2.0 LS (2001)Kia Joice 2.0 LS (2001)Kia Joice 2.0 LS (2001)Kia Joice 2.0 LS (2001)

Signalement

UitvoeringJoice 2.0 LS
Versnellingen4, Automaat
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2001
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Op zoek naar veel MPV voor mijn geld uitgekomen op deze auto. Foeilelijk, maar uitzonderlijk betrouwbaar. Afgezien van wat rammeltjes hier en daar, die overigens altijd vrij snel konden worden gevonden, nooit gezeur mee gehad.

Nadelen: Enge kleine 14’ velgjes en een overdadig gebruik van nogal goedkoop aandoende materialen, waarop overigens in de dagelijkse gebruikspraktijk weer niets op aan te merken is.
Ook het brandstofverbruik van deze van enige stroomlijn verstoken automaat op LPG mag gerust fors worden genoemd met 13 a 14 liter per 100 kilometer.
Af fabriek komt het motorgeluid de inzittenden in ruime mate tegemoet. Een halve m2 noppenschuim/tandenschuim uit de bouwmarkt ter montage tegen de onderzijde van de motorkap maakt het verblijf in de auto voor een paar muntjes meerdere db(A) aangenamer...

Voordelen: Veel, heel veel ruimte; zeven zitplaatsen indien gewenst. Geen gezeur; te allen tijde starten & rijden. De gebruikte techniek is tenslotte goeddeels gebaseerd op het vorige model Mitsubishi Space Wagon.

Wanneer status geen rol speelt, is dit een aanrader voor iedereen die een ruime, betrouwbare auto zoekt die naar ik vermoed op de 2e handsmarkt voor zeer acceptabele bedragen te koop zal zijn.

PROBLEMEN

Problemen...?

Behalve dan dat Kia Nederland wellicht m"n dealer een cursus ’Omgaan met menschen’ kado moet doen. Of hem het advies te geven om automonteurs in dienst te nemen die voor hun vak hebben geleerd in plaats van Neanderthalers die met hamer en beitel staan te sleutelen aan een auto van een paar weken oud. Ook KIA-rijders blijken toch enigszins trots te kunnen zijn op hun auto. Probeer dat te begrijpen.

4,0
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  3
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens