Hyundai Kona 1.6 GDI HEV Fashion (2021) #3

| Bouwjaar | 2021 |
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand bij aanschaf | 40.000 km |
| KM-stand laatst | 40.000 km |
Auto ophalen en eerste ritjes
Na onze vorige auto, Ford Fiesta, waar ik altijd met veel plezier in heb gereden waren wij opzoek naar een iets grotere auto met een hogere instap.
Bij Ford zou de Puma een optie zijn welke qua rijeigenschappen lijkt op onze vorige Fiesta.
Ook heb ik de Suzuki Vitara overwogen maar deze zijn als occasion stevig aan de prijs en ik vind de auto qua opties en mogelijkheden minder modern dan andere merken.
Uiteindelijk kwamen we een hele mooie Hyundai Kona hybrid tegen welke gelijk aan alle eisen voldeed.
Auto ophalen:
13 December hebben we de Kona opgehaald en gelijk een aantal ritjes gereden en alle opties en instellingen onderzocht.
de auto heeft een mooie balans tussen comfort en sportief rijden wat goed bij de kona hybrid past.
Het verbruik viel mijn positief op, ondanks de kou is 1 op 19 makkelijk haalbaar.
De eerste indruk is goed ben benieuw hoe de auto zich houd over een langere tijd
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Hyundai Kona EV Fashion 64 kWh SOH 93%/ADAPTIEVE CRUISE/APPLE CARPLAY/WARMTEPOMP

Hyundai Kona EV Fashion 64kWh (96%SOH) Warmtepomp Camera Head-up Display
- 2020

Hyundai Kona EV Fashion 64 kWh | SOH: 95,2% | 3 Fase | Warmtepomp | HUD | Navi | Adaptive CC | Blindspot |
PRIVATE LEASE Hyundai Kona

Dit zijn de vijf beste compacte SUV & Crossover occasions tot € 15.000

Met interieur en design zet nieuwe Hyundai Kona grootste stap ten opzichte voorganger

Jeep Renegade - Hyundai Kona - Vergelijkende Test

Hyundai Kona Hybrid - Eerst rijtest