Honda Civic 1.3 DSi i-VTEC Hybrid Elegance (2011)

autoreview

Honda Civic 1.3 DSi i-VTEC Hybrid Elegance (2011)
Honda Civic 1.3 DSi i-VTEC Hybrid Elegance (2011)Honda Civic 1.3 DSi i-VTEC Hybrid Elegance (2011)Honda Civic 1.3 DSi i-VTEC Hybrid Elegance (2011)Honda Civic 1.3 DSi i-VTEC Hybrid Elegance (2011)Honda Civic 1.3 DSi i-VTEC Hybrid Elegance (2011)Honda Civic 1.3 DSi i-VTEC Hybrid Elegance (2011)

Signalement

UitvoeringCivic 1.3 DSi i-VTEC Hybrid Elegance
Versnellingen1, Automaat
Bouwjaar2011
Jaar van aanschaf2011
KM-stand bij aanschaf11 km
KM-stand laatst59.400 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

wat een klasse

 • 15 km

Uiteraad was er niets mis met mijn kia, ik heb erg genoten van deze auto. Maar ik heb een zeer goed aanbod gehad en heb besloten weer een klasse mooier/duurder te gaan rijden.Het voordeel van deze Honda is uiteraad de automaat en geen wegenbelasting. Verder zit alle luxe in deze auto. Hoop de auto vrijdag op te kunnen halen bij de dealer die ons zeer goed heeft geholpen, erg vriendelijk en een zeer goede prijs. Deze dealer is Autogroep Twente te Almelo/Harbrinkhoek.
Verder vervolg binnenkort.

eerste indruk

 • 750 km

Als eerste valt de luxe op in deze auto. De aandrijving werkt feiloos en is erg rustgevend. Moet even wennen dat de auto niet schakeld en daardoor niet exact weet hoe hard je rijd, dit moet je echt aflezen. Verder meer dan tevreden. Tot nu toe is het brandstof verbruik 5.9 l./100km.

Nog steeds zeer tevreden

 • 51.000 km

Wat mij als zeer fijn en goed wordt ervaren, is de stilte in de wagen onder het rijden, ook de automaat is een lust. Ben dus nog geheel tevreden. Het is jammer dat deze niet meer worden gemaakt.

nog steeds zeer tevreden

 • 59.400 km

De auto bevalt nog steeds. Alleen de kofferbak, is vaak te krap. Jammer dat de achterbank niet plat kan.
a.s maandag hoop ik mijn nieuwe Honda te begroeten. Aangezien de Civic hybride niet meer wordt gemaakt is de keus gevallen op de Honda Insight exclusief. Dus als het goed is schrijf ik over deze auto het volgende stukje.

4,5
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (4)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens