Ford Mondeo 2.5 V6 24V Ghia Executive (2003)
Uitvoering | Mondeo 2.5 V6 24V Ghia Executive |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
De auto rijdt fantastisch. Vooral de Durashift automaat (met schakelen op het stuur) is rond uit heerlijk. Ik was de schop in de rug en het jachtige rijden in de Impreza een beetje zat en zocht een auto die me echt deed cruisen. Nou dat is deze Mondeo. Ik kan een dag achter het stuur zitten als het moet, zonder moe te worden. Geen rammeltje te horen, zelfs na 100000 km niet.
De auto is voorzien van alle denkbare opties. Van voorruit verwarming en regensensor, tot ESP (Electronic Stability Program).
Het enige nadeel is eigenlijk het uiterlijk. Een beetje heel erg oubollig.
Ik rij nu 3 jaar in de auto en heb, behalve de problemen hieronder beschreven geen enkel probleem gehad met de auto.
Na 20.000 km heb ik veel problemen gehad met de 2 uitlaat spruitstukken. Volgens de dealer raakten die verstopt. Eerst de ene kant waardoor vooral bij hoge snelheid de automaat niet meer doorschakelde naar zijn 5 omdat hij daar de kracht niet meer voor leek te krijgen. Een jaar later aan de andere kant. Precies hetzelfde euvel. Alles onder garantie hersteld gelukkig.
De kosten van een grote beurt zijn flink.
- Betrouwbaarheid5
- Prestaties4
- Comfort5
- Kosten3
Uitgelicht aanbod

Ford Mondeo 2.0 5D First Edition Ambiente Automaat

Ford Mondeo 1.8-16V Centennial | 2003 | Inruilkoopje | Nwe APK |
- 2003

Ford Mondeo Wagon 3.0 V6 ST220 | Handgeschakeld | Sportstoelen | Youngtimer | Mooie staat | Xenon | Historie aanwezig | NAP |

Ford Mondeo 2.2 TDCi (2004) - Klokje Rond

Ford Mondeo ST220 (2005)