Ford Mondeo 2.0i GLX (1995)
Uitvoering | Mondeo 2.0i GLX |
Bouwjaar | 1995 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
struijkautos
ik wil alleen de mensen waarschuwen om een auto te kopen bij bovenstaande handelaar. omdat ik al meerdere auto's bij hem heb gekocht, is mij de laatste auto echt de druppel uit de emmer gevallen. de meeste goedkopere (voor de kleine beurs) auto's worden wel met nieuwe apk afgeleverd. maar that's it. verwacht geen aftersales. of als je pech hebt met je auto. met de laatste auto hebben wij een motorschade opgelopen. met tikkende motor gekocht, maar helaas tot versleten nokkenasversteller, cylinder uitval en rv schokdemper lek. bovendien startte de auto niet meer. gewoon motor defect. naar de handelaar gegaan, maar was niet meer thuis. ook mede het feit dat we een auto nodig hebben, (boodschappen etc.) interesseerde de verkoper totaal niet. ook niet voor een oplossing is de firma te vinden. eerdere auto's waren ookal gauw kapot of kwamen oploppen met torenhoge rekeningen. kortom ik wil mensen waarschuwen voordat je met weinig geld toch een auto wilt aanschaffen niet naar een export /handelaar te gaan. want dit wordt goedkoop/duurkoop. en service kennen ze niet.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee