Ford Focus Wagon 2.0 16V Ghia (2008)
Uitvoering | Focus Wagon 2.0 16V Ghia |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Auto en dealer
Een heerlijke auto. Na 4 Mondeo's wilden we wat kleiner gaan rijden, maar de nieuwe Focus is nauwelijks kleiner en voorzien van nog veel meer luxe en comfort. Ik heb gezegd dat ik met minder luxe dan in de Mondeo geen genoegen zou nemen en dat heb ik geweten.
Na de eerste aanloopproblemen met comptabiliteit tussen navigatie en autosoftware, hebben Ford/Blaupunkt een update uitgegeven die nu perfect werkt.
Ik heb alle Mondeo's en nu weer deze Focus bij Crum Culemborg gekocht en eerlijk: niets dan lof. Behulpzaam en vakkundig personeel en het voordeel van niet zo'n mammoetgarage is dat je de garage in mag, de chefmonteur goed kent en niet alleen maar de receptionist. Persoonlijk contact niet alleen met de chef verkoop maar ook met de technische mensen vind ik wel heel erg belangrijk.
Vandaar mijn onderstaande waarderingen

Ford Focus 1.8 Limited 2009 | Airco | Navigatie | Parkeersensoren | Cruise Control | Keyless | Boekjes | Nationale Autopas
- 2009

Ford Focus 1.8-16V Ambiente Flexifuel '08 Airco|Cruise!
- 2008

Ford Focus Wagon 1.6 Titanium / Airco / Navi / Cruise / Parkeersensoren