Ford Focus Wagon 1.6 16V Trend (2009)
Uitvoering | Focus Wagon 1.6 16V Trend |
Bouwjaar | 2009 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
Na 4 maanden levertijd mijn nieuwe lease-auto kunnen afhalen bij het wagenparkbeheer. Mijn vorige wagen, een SEAT Cordoba, was na 140.000 km toe aan vervanging.
De eerste 50 km verliepen probleemloos en de eerste indruk van de rij-eigenschappen is positief. Alhoewel het een basis Trend uitvoering betreft zijn toch alle noodzakelijk voorzieningen aanwezig en mist er niets.
Na 50 km tijdens de eerste rit naar huis echter al met pech langs de snelweg stil komen te staan, waarna de auto door de ANWB naar dichtsbijzijnde Ford dealer gesleept is. Daar bleek het gasklephuis al kapot te zijn en is deze vervangen.
Al met al geen goede eerste indruk van Ford, helemaal aangezien de vorige wagen 140.000 km zonder probleem heeft gefuctioneerd. Hopelijk gaan de volgende KMs meer bevallen, maar dit biedt weinig hoop.
Anderhalve week later zit er zonder direct aanwijsbare reden van het een op het andere moment een scheur van 30cm in de voorruit. Dit zal wel weer opgelost worden, maar ik ben er nu wel helemal klaar mee. Als je nog de keus hebt; koop geen Focus!
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Ford Focus

Ford Focus Coupé-Cabriolet 1.6-16V Trend|156000KM|Airco|
- 2008

Ford Focus 1.6 TREND MET NIEUWE APK! ECC AIRCO CRUISECONTROL LICHTMETALEN VELGEN RADIO CD ELECTR.RAMEN/SPIEGELS
- 2009

Ford Focus Coupé-Cabriolet 1.6 Trendline NETTE AUTO RIJDT EN SCHAKELT GOED