Ford Focus Wagon 1.6 16V Futura (2007)
Uitvoering | Focus Wagon 1.6 16V Futura |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Wat een mooie auto deze Ford Focus Futura Wagon 1.6 16v. Deze auto is tevens voorzien van een Business Pack (elektrische bestuurdersstoel, navigatie, parkeersensoren). Een zéér complete auto voor een prijs waar je bij een ander merk er geen voor kunt krijgen.
Deze Focus mag dan wel geen ’kanon’ zijn, dat heb ik ook helemaal niet nodig. Hij rijdt gewoon heel makkelijk met het verkeer mee en is ook niet vies van een versnelling op de snelweg (160 haalt hij gemakkelijk zonder veel geluid). De 100pk is voor mij voldoende. Het onderstel van de Futura is standaard iets verlaagd, waardoor hij in de bochten ook nog eens een goede wegligging heeft.
De radio installatie is super. Ik heb al redelijk wat auto’s gereden (met originele af-fabriek installaties), maar die van de Focus is tot nu toe verreweg de beste. Wat een schitterend geluid komt er uit die boxen.
De stoelen zijn in alle standen verstelbaar (bestuurdersstoel elektrisch). Zo kun je altijd wel een afstelling zoeken die het beste bij je past.
Tot nu toe vind ik dit nog steeds een hele mooie auto en vind dat ik een goede keuze heb gemaakt. We waren aan het twijfelen tussen de Focus en de Astra. Op nieuwprijs hebben we een keuze gemaakt, maar absoluut geen spijt van!
Géén problemen tot nu toe! Geen rammeltje te horen.