Ford Focus 1.8i 16V Trend (1999)

Ford Focus

UitvoeringFocus 1.8i 16V Trend
Bouwjaar1999
Jaar van aanschaf2015

Dit verslag komt te laat, na een aantal maanden is hij nu total loss. Jammer maar ik ben er nog, een auto is maar een ding.
Er zaten enkele luxe zaken op deze auto die ik nog niet eerder heb gehad.
Vanaf het eerste moment tot nu, voelde ik de motor inhouden. De bevriende Ford monteur wist het meteen: BOBINE. Na het wisselen van deze bobine met een originele geheel nieuwe bobine a€75. Geen resultaat, gelukkig heb ik er verder geen geld ingestoken ivm het total loss.
Rijden: Zeer goede wegligging, prettige vering, de remmen werken perfect, korte remweg door schijven V+A.Het benzine verbruik is voor de 1.8 motor zeer acceptabel. Veel afleg vakken overal.Comfort: Prima stoelen, mooi maar beetje vreemd dashboard,en wat belangrijk is; de mini scootmobiel van mijn vrouw past er moeiteloos in. Geen rammels alles is goede kwaliteit en goed geschroefd. 2 grote cupholders. Ja ik had deze auto graag langer gereden, en de probleempjes opgelost. Problemen:
Auto trilt lichtjes bij alle snelheden.(steekas iets versleten)
Motor kantelt sterk door versleten motor- rubber.
Motor houdt in, voelt niet lekker.
Ondanks dit was het een ruime en lekker rijdende auto.

PRIVATE LEASE Ford Focus