Daewoo Tacuma 1.8 SE (2000)

autoreview

Daewoo Tacuma 1.8 SE (2000)
Daewoo Tacuma 1.8 SE (2000)Daewoo Tacuma 1.8 SE (2000)Daewoo Tacuma 1.8 SE (2000)Daewoo Tacuma 1.8 SE (2000)Daewoo Tacuma 1.8 SE (2000)Daewoo Tacuma 1.8 SE (2000)Daewoo Tacuma 1.8 SE (2000)

Signalement

UitvoeringTacuma 1.8 SE
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2003
KM-stand bij aanschaf60.000 km
KM-stand laatst110.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Reisauto

 • 110.000 km

Plezierige reisauto, stil en comfortabel met goed zittende stoelen.
Ik heb in ruim vier jaar zo'n 50 dkm gereden met deze auto en geen enkele storing gehad. Dat had ik van een Daewoo niet verwacht... De laatste twee jaar had ik op vakantie een 1100 kg zware caravan achter. Dat trekt hij op de vlakke weg prima, maar heuvels zijn een ander verhaal. Dan wordt het moeilijk en kan de motor warm lopen. Mijn voornaamste kritiek is de zijwindgevoeligheid, echt beneden peil.
Dé reden om in te ruilen; een vierde kind past niet meer in de auto. Voor drie (evt grote) kinderen is daar ruimte genoeg; nooit ergens meer beenruimte voor de achterpassagiers gezien!!

Afgezien van wat kraakjes en rammels en warmlopen bergop met caravan (niet oververhit doordat ik op de metertjes let..) en de hoge zijwindgevoeligheid heb ik niets op deze auto op te merken.

3,5
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens