Daewoo Tacuma 1.8 SE (2000)

autoreview

Daewoo Tacuma
Daewoo TacumaDaewoo TacumaDaewoo TacumaDaewoo TacumaDaewoo TacumaDaewoo TacumaDaewoo Tacuma - interieur

Signalement

UitvoeringTacuma 1.8 SE
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2000
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Mijn vader rijdt sinds 2000 in een door hem nieuw gekochte Daewoo Tacuma 1.8 SE met airco. Tot nu toe tot volle tevredenheid.

PROBLEMEN

Veel problemen heeft hij niet gehad met de auto. Alle beurten zijn op tijd door de dealer verricht.
Nu doet zich echter het volgende probleem voor.
November 2005 heeft de auto een onderhoudsbeurt bij de dealer gehad, waarbij ondermeer de airco is nagegekeken en afgevuld.
Op 9 december constateerde mijn vader na een ritje van ongeveer 3 km. dat de airco een rare brom liet horen en niet meer werkte. Inmiddels is de auto bij de dealer gecontroleerd en nu blijkt dat de ’condensator’ van de airco gescheurd is. Volgens de dealer kan dit optreden na bijvoorbeeld hard over een verkeersdrempel te rijden. Dit is echter absoluut niet gebeurd, daar mijn vader sinds de beurt in november bijna niet met de auto heeft gereden i.v.m. een schouderoperatie. Reparatie gaat rond de 500 euro kosten. Zijn er meer mensen die bekend zijn met dit probleem? Wij zijn van oordeel dat een auto met een km.stand van 80.000 km. en die altijd op tijd zijn beurten heeft gehad niet nu al een dure airco-reparatie nodig mag hebben. Zeker niet als de auto recent zijn onderhoudsbeurt heeft gehad.
Ben erg benieuwd naar uw reacties.

3,5
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (4)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens