Dacia Logan MCV TCe 90 Tech Road (2019)
Uitvoering | Logan MCV TCe 90 Tech Road |
Versnellingen | 5, Semi Automaat |
Bouwjaar | 2019 |
Jaar van aanschaf | 2019 |
Nieuwe Dacia
Morgen 26/10/2019 ga ik mijn nieuwe Dacia Logan ophalen.
Dit nadat mijn vorige Dacia Logan betrokken was in een ongeval en bijgevolg te beschadigd was om te herstellen.
Mijn review van deze wagen zie je hier:
Nu, na bijna 4 jaar met de Dacia Logan te rijden heb ik toch een minpuntje gevonden, en dat was de koffer, was ruim en groot, maar slechte vorm voor mij.
Vandaar ik nu de Dacia Logan MCV 0.9Tce Stepway Tech Road gekocht heb, om dit knelpuntje weg te werken.
Morgen haal ik hem op, en plaats ik foto's en een eerste indruk, ik ben benieuwd!
Eerste ervaring
Gisteren gaan afhalen en de eerste indruk is top!
Zo weer veranderd tegen de vorige, weer een hoop snufjes erbij dat ik nog niet had.
Over prestaties kan ik niet veel zeggen, aangezien ik het de eerste kilometers nog rustig moet aan doen..
Maar deze auto heeft nu echt alles! Het is de tech road uitvoering, dus is heel compleet qua opties, heeft alles buiten de leren zetels, die wou ik niet ?.
Uiterlijk heeft hij ook wat vernieuwingen gekregen, met de led dagrijlichten, andere grill, de vormgeving is wat anders, staat achteraan hoog op zijn poten.
Heeft een enorm grote koffer.