Citroën Xsara Picasso 1.8i 16V Différence (2003)
Uitvoering | Xsara Picasso 1.8i 16V Différence |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
We rijden deze auto nou bijna 2 jaar en hij bevalt goed. Het is een grote vooruitgang vergeleken met onze vorige auto (Xsara Break 1.4i basis uit 1998).
De auto heeft een mooie eigewijze uitstraling en is lekker ruim. Er passen gemaklijk 5 volwassenen in van 1.90m.
De dealer is zeer behulpzaam en wij zijn er de laatste twee jaar wel vaak geweest maar ach, je bent een citrofiel of niet. Wij zijn altijd al bij deze dealer geweest en hij heeft ons altijd goede service verleend.
De auto heeft de kleur: Sable biveauc (beige) niet
iedereen vind hem mooi, maar het maakt de auto nog eleganter en eigenwijzer dan zij al is. De dealer vond de kleur ook niet mooi toen wij hem kochten maar nu heeft hij in de showroom bijna alleen maar van deze kleur staan.
Er zijn een heleboel problemen geweest nl:
- De deuren kraken en dat doen ze nog steeds en de dealer krijgt het maar niet verholpen.
- De knipperlichten die het niet goed meer deden (nieuwe mechanisme en het was opgelost)
- boordcomputer en snelheidsscherm viel uit(we wisten niet meer hoe hard we reden) er is een nieuw scherm in gezet.
- waarschuwingslampjes die spontaan gaan branden en weer uitgaan daar is geen verklaring voor.
- nu gaan de deuren vanzelf opslot als je harder dan 5 km/h rijd. dat deed zij opeens. geen verklaring voor.
- het lampje van de digitale airco is aan een kant zwakker geworden.