AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Citroën C3 1.6 e-HDi 92pk 93g Dynamique (2011)
Uitvoering | C3 1.6 e-HDi 92pk 93g Dynamique |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
1e ervaring met een diesel
Sinds 8 april de bezitter van bovenstaande auto, de auto is een bedrijfsauto. De auto is zwart en voorzien van 17" velgen, pack city, MyWay navigatie, Bluetooth,en het Hifi systeem. De geluidsinstallatie is echt bovenverwachting het verbruik is echter 1 op 16 op de lange afstand met de cruise control aan op 135 km per uur.
Binnenkort even terug naar de dealer om even naar een rammeltje bij de gordelhouder te laten kijken.
Het geluidsniveau vind ik erg laag en de zit op de lange afstand is goed, gisteren in 1 ruk 350 km gereden.
Al met al tot nu goede ervaringen met de auto.
PRIVATE LEASE Citroën C3

Lease'm
Citroën ë-C3 44kWh Max
€ 429

Citroën C3 1.2 VTi Collection Pano Dak Clima Pdc Lm Velgen Trekhaak
- 2013
€ 2.850

Citroën C3 1.6 e-HDi Selection | Climate Control | Cruise Control | Elektrische Ramen |
- 2012
€ 3.440

Citroën C3 1.6 VTi Exclusive Afneembare Trekhaak Cruise Navi Clima Bluetooth Elek Ramen Rijklaar
- 2010
€ 4.990