Citroën Berlingo 1.6i 16V Multispace (2001)

Citroen Berlingo
Citroen BerlingoCitroen BerlingoCitroen BerlingoCitroen BerlingoCitroen BerlingoCitroen BerlingoCitroen Berlingo - interieur

UitvoeringBerlingo 1.6i 16V Multispace
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2001

Na anderhalf jaar kan ik niet zeggen dat ik zo"n goede keuze heb gemaakt. Ik heb een speciale uitvoering met een 2e schuifdeur en airco.
De 1.6 heeft redelijk goede prestaties met een matig verbruik. 1 op 11. Dit verbruik valt me erg tegen en komt waarschijnlijk door het hoge model.

De motor lekte olie, is inmiddels verholpen.
De airco is vorige week voor de 2e keer defect gegaan en dat is verschrikkelijk met warm weer i.v.m. het vele glas in de auto.
De auto begint ook een aantal roestplekjes te krijgen. De dealer wil hier niks aan doen en wimpelt dit af door steenslag als oorzaak te noemen. Ik heb uit ’coulance’ een lakstift gekregen! Ik ben inmiddels een beetje wezen rondkijken voor een opvolger voor deze bak en ik moet zeggen dat de inruilwaarde mij vies tegen viel. De automarkt zit niet te wachten op jonge Berlingo"s.

3,0
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee