Citroën Ami 8 Berline (1977)

Uitvoering | Ami 8 Berline |
Bouwjaar | 1977 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Ik was eerst op zoek naar een 2CV, maar toen stak m’n patner er een stokje voor. Voor een AMI heb je meer plek en veiligheid t.o.v. een 2CV. Via Marktplaaats een eigenaar in Tilburg gevonden, welke nog maar net met een restauratie AMI 8 was gestopt. Zodoende wer deze vriend aan mij toevertrouwd. Meteen moest ik de koppeling verniewen, en kwamen er tijdens de APK nog wat kleine zaken aan het lichr. Toen ik vorig voorjaar een aflevering van Topgear zag, waarin een AMI break als rally wagen in Mallorca werd ingezet door James May, met een fotomodel als co-piloot, wilde ik dit natuurlijk ook. Inmiddels is hij weer gelakt met 2 super mooie rally strepen. Zodoende nog meer aandacht. Kijk eens op amivereniging.nl voor meer leuks.
Koppeling versleten
Carbeurateur verstopt
Fusee kogels
Banden en uitlaat

Citroën Ami Orange | VERGELIJKBAAR OPEL ROCKS | Rijden vanaf 16 jaar | 100% Elektrisch | 75 KM Rijbereik | Beperkt beschikbaar Reserveer nu |
- 2024

Citroën Ami | 14'' LM Velgen | Comfort Stoelen | Brommerrijbewijs vanaf 16 jaar