Chevrolet (1985)

Bouwjaar1985
Jaar van aanschaf2009

Grootst!

Wàt een joekel van een auto is dit!
En wàt een joekel van een motor zit er in!
Gelukkig ook een joekel van een lpg-tank... Het verbruik is naar verwachting: 1 op 4,5 op lpg. Maar dit is wel heel mooi rijden. Bochten houdt-ie niet van, accelereren wel.

Deze auto gekocht als hobby-project en als vakantie-vervoermiddel. En daar is-ie duidelijk geweldig goed voor geschikt. De caravan voel ik er niet achter zitten, opzetspiegels zijn helemaal overbodig en ook met volle auto (6 pers.) is er nog kofferruimte in overvloed!!
De auto is geleverd met 4 winterbanden op stalen velgen; die lagen gewoon in de kofferbak...
Ja, dit wordt een heerlijk ontspannen wintersportreis. Hoog, comfortabel, in alle rust (nog stiller dan de Voyager) en niet te stuiten dankzij 4 X 4 en winterbanden.

Over ervaringen met deze auto kan ik kort zijn; ik heb hem net. Maar de vorige eigenaar (neef) heeft hem ingevoerd uit de VS en zelf 40 dkm mee gereden zonder storingen of ander ongerief.

Update volgt als ik er meer mee gereden heb.

YES, we've got him !!

Dit bakbeest verbruikt minder dan verwacht, ik kom met een liter lpg liefst 5 kilometer ver.
Met caravan erachter wordt-ie dorstiger... 1 op 4,5.....
Inmiddels al aardig wat vakantieritjes gereden en het is genieten met hoofdletters. Dankzij de enorme benzine en lpg voorraad kun je een eind door Scandinavië cruisen zonder zorgen over de pomp.
De caravan gaat moeiteloos overal mee naartoe. En in de sneeuw of op een modderige camping trek ik geen modderfiguur.
Nog geen storing gehad, en dat verwacht ik ook niet,

4,0

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens