BMW 650i Cabrio High Executive (2006)

autoreview

BMW 650i Cabrio High Executive (2006)

Signalement

Uitvoering650i Cabrio High Executive
Versnellingen6, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2006
Jaar van aanschaf2007
KM-stand bij aanschaf5.500 km
KM-stand laatst53.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

 • 12.500 km

Ik heb in 5 jaar slechts 20000km toegevoegd, dit waren alleen kilometers met mooi weer. In verband met vertrek naar buitenland en vanwege te weinig tijd voor deze geweldige auto gaat hij nu in de verkoop. Er is afgelopen jaar een terugroepactie geweest in verband met de accu afscherming en op de jaarlijkse servicebeurten na heb ik geen enkele probleem met deze BMW gehad. De TV functie heb ik laten veranderen en doet het ook tijdens het rijden.

 • 32.000 km

Ik heb helaas slechts 20000km toegevoegd in 5 jaar, het waren alleen kilometers met de kap open en in mooi weer. Naast de jaarlijkse servicebeurten geen enkel probleem ondervonden. Afgelopen voorjaar wel een terugroepactie ivm de accu afscherming. In verband met vertrek naar buitenland en de weinige kilometers gaat hij nu in de verkoop.

 • 53.000 km

inmiddels 53000km op de teller. Aangezien niemand deze prachtige auto wilde kopen in 2012 voor de prijs die ik wilde heb ik de bmw gehouden en tot mijn grote vreugde, naast regulier onderhoud bij de dealer en recentelijk 4 nieuwe banden heb ik geen enkel probleem gehad. Dus blijf ik er heerlijk in rond rijden.

4,3
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (5)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens