BMW 325Ci Executive (2001) #3

autoreview

BMW 3-serie Coupé
BMW 3-serie CoupéBMW 3-serie CoupéBMW 3-serie CoupéBMW 3-serie CoupéBMW 3-serie CoupéBMW 3-serie CoupéBMW 3-serie Coupé - interieur

Signalement

Uitvoering325Ci Executive
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2018
KM-stand bij aanschaf300.000 km
KM-stand laatst313.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Nieuwe hobbyauto

 • 306.000 km

Nu een week in bezit van deze stijlvolle 325Ci. Heel kort even eerste plussen en minnen:
+ koppel onderin
+ rust aan boord
+ tijdloos uiterlijk
+ zes-in-lijn laufkultur :D
+ snelwegcruisen gaat moeiteloos
- mist een zesde verzet
- ook niet zuinig bij rustig rijden (8.5l/100)
- interieur begint te dateren (Peugeot 206 GTI was moderner, ook qua uitrusting)
- aandrijflijn wat bonkig

Stap verder

 • 313.000 km

Auto meer dan halfjaar in bezit! Geniet nog steeds van de geweldige aandrijflijn en het (naar mijn mening) tijdloze uiterlijk. Wel dienen zich van tijd tot tijd aandachtspuntjes aan, de kilometers roeren zich duidelijk. Gelukkig niet als het gaat om roest of motorische problemen, maar alle systemen en onderdelen daaromheen (achterlichten, portiersloten, koppelingslagers, olieverbruik) tonen hun leeftijd. Wanneer mogelijk pak ik deze problemen aan, maar het lukt niet om alles tegelijk te doen, daar heb ik simpelweg niet genoeg tijd voor (drukke baan, en 't is niet mijn enige auto). Omdat volgens de specialist de carrosserie nog goed is, zou het kunnen dat als de motor het ooit af laat weten, wat gezien de kilometerstand geen schande zou zijn, ik er een 330 blok (m54b30) met de zesversnellingsbak in laat leggen. Maar dat is voor nu nog toekomst.

Update verbruik: 8.1l / 100km (1: 12.3)

3,3
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  2
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE BMW 3-serie

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens