Audi A6 Avant 2.4 Pro Line (2007)
Uitvoering | A6 Avant 2.4 Pro Line |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Sinds anderhalve maand trotse bezitter van deze meesterlijke koets. Eigenlijk is het ieder moment van instappen weer een feest. Niet alleen een prachtige auto om te zien, ook een kanjer om in te rijden. Het is (sch)rijden..
Op vakantie naar Italie nam deze 6 cilinder stilletjes de horden. Je moet wel op de teller passen. Qua ruimte was het tov de vorige (verder onvergelijkbare!) auto wel inleveren. Via een Thule op het dak is dat probleem direct opgelost. Qua trekkracht heb je daar totaal geen erg in. Qua verbruik wel! Met moeite de 1 : 10, ook op de grote weg met een kruissnelheid van rond de 130/140.
Extra´s zijn o.a. het leerpakket en de uitgebreide navigatie. Functionaliteit van de navigatie is prima, ook in combinatie met telefoon en audio.
Ondanks mijn lengte, 1,97, geeft de auto voorin meer dan voldoende ruimte. Achterin gaat het met 2 volwassenen ook prima. Met 3 man achterin wordt het toch wat krap.
Al met al zijn geld dubbel en dwars waard!
Tot dusver praktisch geen. Wel is door intensief gebruik (kids) de zonwering achter licht beschadigd (voor de buitenstaander nauwelijks waarneembaar, echter ik stoor mij er dagelijks aan....).