Audi A5 Cabriolet 3.0 TFSI quattro (2012)
Uitvoering | A5 Cabriolet 3.0 TFSI quattro |
Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2017 |
Wat.Een,Auto
Na de eerste cabrio, een bruine A4 2.0 heb ik mezelf in 2017 een andere kado gedaan: een kleine upgrade naar een 3.0 TFSI. Kleur blauw, grijs lederen bekleding, all options included: nooit hiervoor geweten dat stoelkoeling zo geweldig was!
de Auto gekocht met ca 85k op de teller, maar wel van de eerste eigenaar. Vanaf dat moment heeft de auto mij op vele plekken gebracht zodat ik deze
in 2021 met bijna 180k op de teller weer heb ingeruild. Iets waar ik eigenlijk nog wel spijt van heb...
De audi heeft me zonder problemen, zeer veilig door Europa begeleid. Van de eerste kilometers direct naar Italie, lange routes door de Alpen, en vele famili ritten door Nederland.
Alhoewel de motor op zich krachtig genoeg zou moeten zijn, heb ik deze laten tunen naar ca 340 pk. Dat gaf de net extra kick. Door Duitsland met gemak de 250 aangetikt (en iets meer), soepele ritten naar Berlijn, Zurich: niets was te gek.
Afgelopen jaar ingeruild op een "echte " S5, ook cabrio, maar eerlijk is eerlijk: de glimlach op mijn gezicht is in "die Blaue" altijd groot geweest... Dat haalt "The Red One" niet.
PRIVATE LEASE Audi A5

Audi A5 Coupé 1.8 TFSI Sport Edition | Panoramadak | Navigatie | S-Line | Xenon | Zeer Nette Auto |
- 2014

Audi A5 Coupé 3.0 TFSI S5 quattro Pro Line Plus | 354 PK | PANO | B&O | MILTEK UITL | Dealer onderH | Massge + verW stl | ADD CC |
- 2017

Audi A5 Sportback 1.8 TFSI Automaat S-line Schuifdak|Adapt. cruise|Camera|Key-less|Navi|Ecc|Lmv|Pdc
- 2016
Deze cabrio's voor het hele gezin koop je voor €15.000
Toppers uit de targatijd - VW-Porsche 914 vs. Fiat X 1/9
Test: Fiat Topolino - hoe lief hij je ook aankijkt, hij staat ver van een auto af
Zo BMW had de Ford Granada kunnen zijn