Audi A4 Avant 2.5 TDI Pro Line (2005)

Audi A4 Avant
Audi A4 AvantAudi A4 AvantAudi A4 AvantAudi A4 AvantAudi A4 AvantAudi A4 AvantAudi A4 AvantAudi A4 AvantAudi A4 - interieurAudi A4 - interieur

UitvoeringA4 Avant 2.5 TDI Pro Line
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2005

Deze auto is in alle opzichten een droom om in te mogen rijden....
Het is mijn eerste auto met automaat. Ik heb mijn familie altijd voor ’gek’ verklaard, ik vond schakelen (6 bak) toch iets meer hebben, maar mijn mening hierover is voor 100% veranderd. Ik ben rustiger en meer ontspannen gaan rijden door de automaat. Gelukkig kun je af en toe via het stuur of de pook toch nog het ’ouderwetse’ schakel gevoel krijgen. De ruimte is voor mijn vak heel goed en de auto ligt ontzettend goed op de weg. Ik en mijn vriendin hebben er een veilig gevoel bij.
inmiddels is dit mijn 3e Audi, terwijl ik daarvoor 3 Citroën CX gereden heb. Dat was voor zijn tijd ook een bijzonder mooie en luxueuze voiture, maar na de CX is er geen mooi model meer verschenen.

Alleen het Navigatiesysteem vertoonde storing (DVD) na 14 maanden...Bij mijn vorige Audi was dit probleem ook na plus minus de zelfde periode.
De Service van van Mossel in Waalwijk is top... deze werd zonder ploblemen zonder kosten vervangen voor een nieuwe, zodat we iedere dag weer meer rijplezier hebben.
Verder geen probemen.

4,5

PRIVATE LEASE Audi A4

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens