Audi 80 2.0 E 90pk (1993)
Uitvoering | 80 2.0 E 90pk |
Bouwjaar | 1993 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
Een andere auto
Het komt wel eens voor dat een auto dusdanig veel mankementen begint te vertonen dat het tijd wordt voor een andere. Mijn Honda Prelude van 1989 was mijn 4e auto en mijn 3e Honda (andere was een Ford). Dus op zoek op marktplaats en daar stond ie, een Audi 80 van 1993, bordeaux-rood en op 4 nieuwe banden en 4 nieuwe schokdempers. Alleen de kilometerstand deed me even twijfelen 250.000 stond er bij de advertentie.
De volgende dag toch maar even kijken want hij stond in Leeuwarden waar ik ook werk. Op het eerste oog geen slechte auto maar jammer van die krassen rondom de auto veroorzaakt door vandalen. Ik stap achter het stuur en werp mijn blik op het dashboard, 259130, beetje groot verschil maar klaar, ik moest wel een andere auto. Toen even een proefrit gemaakt en alles werkte zoals het zou moeten, en niks geen gerammel, was met die Honda toch wel anders. Audi gelijk mee genomen en de Honda daar achter gelaten.
Nu zijn we de kerstdagen voorbij en ik heb elke keer weer zin om een rondje te rijden in mijn nieuwe aanwinst. Het enigste mankement aan de auto is dat de ruitensproeiers niet werken, waarschijnlijk pomp-motortje kapot, dus daar even naar kijken en eventueel vervangen en dan is dat probleem ook opgelost.