Alfa Romeo 33 1.3 (1989)

autoreview

Alfa Romeo 33
Alfa Romeo 33Alfa Romeo 33Alfa Romeo 33Alfa Romeo 33 - interieurAlfa Romeo 33 - interieur

Signalement

Uitvoering33 1.3
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1989
Jaar van aanschaf1996
KM-stand bij aanschaf121.000 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Je eerste auto neemt een speciale plaats in, dat is in dit geval niet anders... Ik had natuurlijk weinig vergelijk, maar ik was maar wat trots op deze Italiaanse schoonheid.

Opvallend vond ik vooral de prestaties... Enerzijds de 1.3 motor met enkele cab. die toch nog 1 op 9 wist te verbuiken en anderzijds de 1.3 die de 180 op de teller met gemak haalde. Uiteraard waren deze twee zaken onlosmakelijk met elkaar verbonden... Ik kon het niet nalaten de auto constant op z’n staart te trappen. Ondanks het lichte motortje gaf dit een prachtige roffelend geluid.

In een jaar tijd heb ik ruim 80.000 km met deze rode Alfa gereden, zonder serieuze problemen.

PROBLEMEN

Geen noemenswaardige problemen gehad, wel altijd onderhouden.

4,3
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  3
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens