Skoda komt met camperversie van Enyaq iV

Lekker slapen, lekker werken

Skoda Enyaq iV Student Car

Skoda werkt aan een wel heel opmerkelijke variant van de elektrische Enyaq iV. In de Tsjechische kraamkamers staat een Enyaq iV met opbouw en genoeg ruimte om in de SUV te kunnen overnachten.

Sinds 2014 geeft Skoda studenten van de Skoda Vocational School in thuisbasis Mladá Boleslav jaarlijks de opdracht om een bijzonder model te creëren. Vorig jaar resulteerde dat in een voor rally-avonturen klaargestoomde Kamiq die Afriq werd gedoopt. Eerdere eigenzinnig creaties waren de Citijet, de Funstar, de Atero, de Element, de Sunroq, de Mountiaq en de Slavia. Ook dit jaar gaan Skoda's studiebollen weer aan de slag. Wat voor auto het wordt? Een opmerkelijke creatie op basis van de elektrische Skoda Enyaq iV.

Skoda omschrijft de om te bouwen Enyaq iV als een 'mobile-office-camper'. Je moet er niet alleen in kunnen overnachten, de auto moet ook als mobiel kantoor fungeren. Ideaal voor de digitale nomaden onder ons. Meer details kunnen we je over de Enyaq-met-opbouw nog niet vertellen, maar afgaande op de door Skoda getoonde designschetsen kunnen we iets bijzonders verwachten. Ergens dit jaar hopen we je de daadwerkelijke auto te laten zien.

 

PRIVATE LEASE Skoda Enyaq

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (34) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum