Skoda Sunroq gepresenteerd

In de bandensporen van de Murano CrossCabriolet

Skoda Sunroq
Skoda heeft eindelijk de Sunroq gepresenteerd: een dakloze Karoq!

Wie na het zien van deze eerste officiële afbeelding van de Sunroq direct met getrokken portemonnee naar de Skoda-dealers rent, moeten we tot bedaren roepen. Deze opengeknipte Karoq is een project van studenten van de Skoda Academy, de vijfde auto die Skoda de afgelopen jaren door zijn studiebollen heeft laten bouwen.

De Sunroq is een vierdeurscabriolet in de stijl van de Nissan Murano Crosscabriolet, de knotsgekke cabriolet op basis van de Murano. Waar die auto daadwerkelijk in productie ging, blijft het in het geval van deze Sunroq bij slechts één exemplaar.

In 2014 waren studenten van Skoda's vakopleiding verantwoordelijk voor de Citijet, een tot cabriolet omgetoverde Citigo. Het jaar erop tekende het studententeam voor de Funstar, een opengesneden Fabia die nog het meest deed denken aan een reïncarnatie van de Felicia Fun. In 2016 was deze bijzondere Atero het eindresultaat en vorig jaar maakten we kennis met de Skoda Element.

PRIVATE LEASE Skoda Karoq

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (40) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.