Shell bezorgt brandstof alleen bij bedrijven

'Interesse van consumenten was toch al beperkt'

Shell tankstation
Shells experimentele bezorgdienst voor brandstoffen levert niet meer aan consumenten. TapUp, zoals de start-up vanuit het oliebedrijf heet, merkte dat er meer vraag kwam vanuit de zakelijke markt en besloot zich daarop te richten. De interesse van consumenten was toch al beperkt. Een woordvoerster van Shell sluit niet uit dat TapUp op termijn ook weer auto's van particulieren op locatie gaat volgooien.

Met name autoverhuurbedrijven, deelautobedrijven, overheden en logistieke bedrijven zijn klant bij TapUp. Dat komt met een elektrisch wagentje met ongeveer duizend liter brandstof aan boord bij de klant langs. Behalve benzine en diesel gaat TapUp binnenkort ook GTL aanbieden. Dat is een schoner dieselalternatief dat uit aardgas wordt gemaakt.

TapUp blijft zich voorlopig op de regio Rotterdam richten. Wel wil de dienst flink uitbreiden. Van vijf bezorgvoertuigen op dit moment wil het komend jaar doorgroeien naar vijftig.

Lezersreacties (12) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.