Performance-opties voor Volkswagen Golf R

Luidere brom, hardere beet

Volkswagen Golf R Performance
Volkswagen Golf R PerformanceVolkswagen Golf R PerformanceVolkswagen Golf R PerformanceVolkswagen Golf R PerformanceVolkswagen Golf R PerformanceVolkswagen Golf R Performance
Bovenaan de Golf-lineup heeft Volkswagen de 300 pk sterke R-versie staan. Het is deze sportvariant die voortaan met nieuwe 'Performance-opties' leverbaar is.

Akrapovič is een enorme naam in uitlaatland en wie € 3.488 euro aan Volkswagen overmaakt, krijgt het van deze fabrikant afkomstige titanium R Performance-uitlaatsysteem onder zijn Golf R gemonteerd. Het systeem mondt uit in een tevens van titanium vervaardigde einddemper met vier uitlaatstukken. Het complete systeem weegt 7 kilo minder dan het standaardexemplaar. Volkswagen heeft de Akrapovič alleen beschikbaar gesteld voor de drie- en vijfdeurs hatchbacks.

Tevens nieuw zijn de R-Performance-remmen die tegen een meerprijs van € 522 achter de 18-inch lichtmetalen wielen worden gemonteerd. Ten opzichte van de standaard remmerij zijn deze sportremmen twee kilo lichter. Het remsysteem moet preciezer aangrijpen en zijn optisch te herkennen aan het R-embleem op de remklauwen. In tegenstelling tot Akrapovič-systeem zijn deze remmen ook voor de R Variant te krijgen.

PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (21) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum