Officieel: VW Golf GT 'Twincharger'

Officieel: VW Golf GT 'Twincharger'
Officieel: VW Golf GT 'Twincharger'Officieel: VW Golf GT 'Twincharger'Officieel: VW Golf GT 'Twincharger'Officieel: VW Golf GT 'Twincharger'Officieel: VW Golf GT 'Twincharger'Officieel: VW Golf GT 'Twincharger'Officieel: VW Golf GT 'Twincharger'Officieel: VW Golf GT 'Twincharger'Officieel: VW Golf GT 'Twincharger'Officieel: VW Golf GT 'Twincharger'Officieel: VW Golf GT 'Twincharger'Officieel: VW Golf GT 'Twincharger'Officieel: VW Golf GT 'Twincharger'
De offciële gegevens van de Golf met de 1,4-liter FSI-motor met turbo én compressor zijn bekend.

De offciële gegevens van de Golf met de 1,4-liter FSI-motor met turbo én compressor zijn bekend.


De Volkswagen Golf GT 'Twincharger' levert met zijn bijzondere stukje techniek 170 pk. Een ongekende waarde voor een 1,4-liter motor. Het koppel bedraagt maximaal 240 Nm bij een toerental tussen 1.750 en 4.000. De GT haalt er een topsnelheid mee van 220 km/u en kan in 7,9 seconden van 0 naar 100. Het brandstofverbuik blijft met een gemiddelde van 7,2 liter per 100 aardig binnen de perken.
In het voorjaar van 2006 komt een 140 pk en 220 Nm variant van deze Twincharger beschikbaar voor de Touran. Dan kunnen deze motoren ook worden gekoppeld aan de DSG-versnellingsbak. Op den duur zullen de Twincharger-motoren de 2,0-liter FSI in het Volkswagen-programma gaan vervangen.
Volkswagen wil de GT positioneren tussen de Sportline-uitvoeringen en de GTI. De auto valt op door zijn voorzijde met de V-vormige grille, speciale lichtmetalen wielen, sportstoelen en driespaaks sportstuur. Aan het einde van het jaar komt de GT ook met de 170 pk en 350 Nm sterke TDI-motor beschikbaar.

PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Gerelateerde forumtopics