Knotsgekke Benzen voor Vegas

Mercedes-Benz GLK Sema show
De Sema tuningbeurs in Las Vegas staat weer voor de deur. Dus berg je maar. In de woestijnstad staan onder meer deze knotsgekke creaties op basis van de Mercedes GLK.
Mercedes heeft verschillende tuners gevraagd om zich uit te leven op hun nieuwe GLK. De beste creaties die daaruit voortkwamen krijgen een plekje op de Sema-tuningbeurs in Las Vegas. We stellen ze even aan u voor. De witte cabrio ios de GLK Urban Whip van Boulevard Cistoms uit Florida. Naast een onthoofding, is de carrosserie flink verbreed en zijn er 26 inch wielen gemonteerd. Er is een entertainmentsysteem aan boord dat volgens Mercedes de seismologische wijzer kan laten uitslaan. De Pikes Peak Rally Raver is van RENNtech, eveneens uit Florida. Dit is geïnspireerd op de auto's die meededen aan de legendarische heuvelklim van Pikes Peak in Colorado. Een hybridesysteem helpt om de acceleratie te verbeteren. Het Duitse Brabus laat de Widestar zien. Die is kant-en-klaar voor productie. Alles is gericht op topprestaties en volgens de huistuner is het een ode aan het raffinement dat Mercedes biedt. Tot slot is er nog de GLK Rock Crawler van Legendary Mootrcar Compacny uit Ontario. In het dagelijks leven restaureert deze firma Amerikaanse muscle cars. Van de nieuwe Mercedes maakten ze letterlijk een sportieve auto: hij is ontworpen voor de wintersport en strandavonturen. Hij biedt plek aan snow- en wakeboards.

Lezersreacties (25) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.