Fraaie Tuningstudie van Volkswagen Golf

Volkswagen Golf Orange
Volkswagen Coaching GmbH heeft twee productieversies van de Golf onder handen genomen en ze niet alleen in een speciale lak gespoten, maar ook van tal van uiterlijke verfraaiingen voorzien.
Leerlingen van Volkswagen Coaching GmbH hebben twee productieversies van de Golf onder handen genomen en ze niet alleen in een speciale lak gespoten, maar ook van tal van uiterlijke verfraaiingen voorzien.

Hoe kan de Golf er extra sportief uitzien? Dat heeft Volkswagen zelf eens even laten bekijken door leerlingen van VW Coaching GmbH. Zo is de Tuning-Studie ontstaan, waarvoor twee auto's van de lopende band zijn geplukt en voorzien van tal van spannende details. Bovendien zijn de beide Golfs in een bijzondere lakkleur gespoten. De ene in Giallo Midas (geel) en de andere in Arancia Borealis (oranje), kleuren die tot nog toe alleen maar voorbehouden waren aan Lamborghini.
Daarnaast heeft de Golf een verchroomde grille, verchroomde buitenspiegels, 18-inch wielen uit het programma van de topmodellen, een roestvrijstalen uitlaateindstuk en nog wat andere details.
De oranje Golf maakte zijn debuut op de Tuningworld Messe in Bodensee en staat nu in het Volkswagen Pavillion van Autostadt Wolfsburg.  De gele Golf staat intussen in het Zoon Center, de autolounge van VW in het Sony Center op de Potsdammer Platz in Berlijn.

PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Gerelateerde forumtopics