Volvo V70 2.4D Momentum (2005)
| Uitvoering | V70 2.4D Momentum |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2005 |
| Jaar van aanschaf | 2005 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Sinds november 2005 rij ik in deze auto. Deze auto gekozen omdat de nuchterheid mij erg aanstaat. Lekker overzichtelijke auto met veel praktische ruimte en een heerlijke motor! Navigatiesysteem wat uit het dashboard komt is afgezien van een paar domme fouten in de software erg goed. Bovendien maakt Volvo hele veilige auto’s en ik zit er natuurlijk ook met mijn gezin in waar ik zuinig op ben. Helaas de veiligheid van deze auto in de praktijk uitgetest en ik kan niet anders zeggen dat ik mij nu nog veel veiliger voel in deze auto. Ik heb een beste klapper gemaakt waardoor de auto van de andere partij total loss was. Mijn auto had amper schade afgezien van het dashboard waar de airbags nogal wat schade hebben aangericht.
Kortom, wat mij betreft bijna de ultieme auto. Bijna omdat qua vormgeving de auto natuurlijk enigzins gedateerd is. Als ik de nieuwe S80 zie komt dat voor de nieuwe V70 (V90?) wel in orde!
Startproblemen: een stekker in de zekeringenkast onder de motorkap maakte soms geen goed contact waardoor de auto niet kon worden gestart.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Volvo V70 2.4 Momentum Automaat ECC Leder Electric pakket LMV 16" Cruisecontrol Audio/CD Trekhaak Dealeronderhoud Apk 13/03/2027
- 2005

Volvo V70 2.4 D5 Summum | Trekhaak | Leder | Stoelverwarming | Getint Glas | 18 Inch
- 2008

Volvo V70 2.4 Edition I APK 14-01-2027 / NL-AUTO
- 2006

Een youngtimer voor €10.000: weer zo'n geijkte Volvo of Duitser of toch wat anders?

Praktijkervaring Volvo V70 (2000 – 2008): de populaire pakezel

Klokje rond Volvo V70 Bi-Fuel

Volvo V70 2.4D Edition II (2006)