Volvo V70 1.6D DRIVe Momentum (2010)

Uitvoering | V70 1.6D DRIVe Momentum |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2016 |
Eerste indruk
De Volvo maakt een comfortabele indruk. Het feit dat ik heb gekozen voor een zuinige 1.6 is eigenlijk toeval. Zocht bepaalde specificaties en die had deze Volvo met daar dan een 1.6 diesel bij.
Al met al valt hij mij motorisch niet tegen. Ik ben geen snelheidsmonster maar hou wel van doorrijden. In vergelijking tot de Land Rover prima te doen. Iets waar ik wel aan moet wennen is de lage zit. Het lage overzicht. Daarbij is deze 1.6 uit zuinigheids oogpunt op een verlaagd onderstel gezet, iets waar ik aan moet wennen. Dat is puur persoonlijk.
Verder nog weinig met de auto gereden wel gezien dat hij voor mijn begrippen lekker zuinig is.
Nu eerst even rijden, dan zal ik meer opschrijven.

Volvo V70 2.0T 203 pk R-Edition, Leer, Xenon, Navi, 18 inch, Trekhaak
- 2011

Volvo V70 2.0 Summum / Automaat / NL-Auto / Dealer-Onderhouden / Cruise-Control / Stoelverwarming / Bi-Xenon / Radio / Airco / Elektr.-Pakket / PDC-Achter / 19'' LMV / ENZ.
- 2010

Volvo V70 2.0T 149kW/203pk Aut6 Momentum CLIMA + CRUISE + NAVI RTI + HIGH PERF. AUDIO + LEER + STOELVERWARMING + TREKHAAK + BAGAGEREK + REGENSENSOR + DAKRAILS + AUT.DIMM.SPIEGEL + PARKSENSOREN + 17" LM-VELGEN!!
- 2010