Volvo V40 1.9 D 115pk Europa (2001)
| Uitvoering | V40 1.9 D 115pk Europa |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2001 |
| Jaar van aanschaf | 2001 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Een zeer fijne auto. Ik gebruik deze auto hoofzakelijk voor mijn werk en maak veel autosnelweg kilometers. Weinig problemen gekend. Ik vindt het alleen jammer dat hij toch wat aan de kleine kant is. Ik moet met regelmaat grote spullen vervoeren en dat si passen en meten. Ook de mensen op de achterbank hebben het niet al te gemakkelijk. In heel veel gevallen moet ik mijn stoel naar voren zetten alleen dan is mij rij positie niet optimaal.Erg goede stoelen, veilig, jammer van de navigatie cd-rom dat je deze steeds moet inladen als je andere bestemming wil cd eruit cd erin hadden beter 2 laders kunnen kiezen. Kortom een fijne kar.
Ik heb 3x problemen gehad met mijn turbo 2x schoot de slang er af waardoor hij geen druk meer kon opbouwen de andere keer was de turbo werkelijk kapot. En dit gebeurt altijd op het verkeerde moment. Erg goed opgelost door de dealer.