Volvo 740 GL 2.3 (1986)

autoreview

Volvo 740

Signalement

Uitvoering740 GL 2.3
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1986
Jaar van aanschaf2000
KM-stand bij aanschaf299.500 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

De Volvo 740 sedan is een heerlijke reisauto voor de lange afstanden. Je kunt het uren uithouden in de prima stoelen die behoorlijk stevig zitten.
Het toerental van de motor ligt prettig laag,
ongeveer 2600 toeren bij 120km en is daarbij erg stil ondanks zijn hoge kilometerstand. Ze zijn in aanschaf goedkoop en bieden toch wel veel rijplezier. Alleen het verbruik is vrij hoog voor een 4cylinder met ongeveer gemiddeld 1 op 9. De kofferbak had voor mij iets anders ingedeeld moeten worden (vlakker), maar je kunt toch veel vervoeren.

PROBLEMEN

In het eerste jaar geen problemen gehad 2000-2001
Daarna had ik problemen met beide wiellagers voor,
de pulsair die gekoppeld zit aan het uilaatspruitstuk die aardig geprijst is kan je alleen bij de dealer kopen.Een achterlichtunit.
Een accu en nog twee nieuwe voorbanden,maar dat is normaal onderhoud.

4,0
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  2
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens