Volvo 440 1.9 Turbo Diesel (1996)

autoreview

Volvo 440 1.9 Turbo Diesel (1996)
Volvo 440 1.9 Turbo Diesel (1996)Volvo 440 1.9 Turbo Diesel (1996)Volvo 440 1.9 Turbo Diesel (1996)Volvo 440 1.9 Turbo Diesel (1996)Volvo 440 1.9 Turbo Diesel (1996)

Signalement

Uitvoering440 1.9 Turbo Diesel
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1996
Jaar van aanschaf2005
KM-stand bij aanschaf170.000 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Na eerdere goede ervaringen met Volvo, stond het besluit vast weer een Volvo te nemen. Ik houd van de uitraling, het gevoel en de veiligheid.
Omdat de V40 1,6 ltr benzine een te hoog verbruik had, moesten we een diesel kiezen.
Omdat ook al een 440 heb gehad (440 benzine Turbo) kende ik de auto in principe al.
Wat mij bijzonder aanspreekt is het rijgedrag (nadat hij warm is gelopen), instrumenten die goed geplaatst zijn en het veilige gevoel van Volvo.
De auto voldoet aan de verwachtingen: weinig verbruik 1:17. Tevens is de auto vlot met wegrijden,(acceleratie)wat ik van een oudere diesel niet had verwacht, zo kun je altijd veilig inhalen. We hebben tot nu toe geen problemen, en ook bij de vorige volvo hadden we buiten normale slijtage geen problemen. Wat wél bij beide voorgangers was: de elektriciteit (lampjes/ verlichting dashboard)op onverklaarbare wijze deden deze het niet altijd allemaal.

PROBLEMEN

geen

4,5
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  4
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens