Volkswagen Polo 1.4 TSI BlueGT (2015)

Volkswagen Polo 1.4 TSI BlueGT (2015)

UitvoeringPolo 1.4 TSI BlueGT
Bouwjaar2015
Jaar van aanschaf2015

Polo BueGT (150PK) 5 deurs blauw

Op 17 juli 2015 hebben wij onze nieuwe Polo BlueGT mogen ontvangen. De eerste rit was een goede indruk, maar het was wel wennen met al die elektronica en instellingen op de het display, onder andere de ACC was wel wennen! De verkoper heeft mij er goed wijs meegemaakt.
Maar goed, de volgende dag hadden wij een afspraak in Drenthe, een rit van ongeveer 250 kilometer en de Polo BlueGt reed als onze vorige Polo. Gewoon goed, deed precies wat hij moest doen en snel. De DGS bak was ook wenen, daar de vorige iets anders was dan de huidige. De huidige DSG bak moet je doortikken in plaats van terug zetten. Maar goed dat went wel.
Na een weekje zijn wij met de caravan naar Frankrijk gereden, alles ging goed en ook geen problemen onderweg. Wel steeds even het oliepeil gecontroleerd. Er moest totaal een kwart liter olie erbij.
Toen wij terug kwamen uit Frankrijk stond de kilometerstand op ruim 6500 kilometer. Onze conclusies is het volgende:
Een goede fijne auto die waar maakt wat er van verwacht wordt. In eerste instantie redelijk zuinig, met de caravan en cruise control gemiddeld 1 op 10 / 11,5 en zonder caravan in de bergen 1 op 15. De DSG bak heeft geen enkele moeite met de caravan.
Vergeleken met onze vorige auto Polo GTI van 2010), is deze Polo BlueGT een limousine, hij is comfortabel en luxe uitgerust en voelt ook degelijk. De sportstoelen zitten perfect en de ruimte achterin is ook goed. Verder hebben wij in de loze ruimte in de achterbak het Polo opbrengsysteem erg handig, zeker voor de vakantie, maar wel erg prijzig.

PRIVATE LEASE Volkswagen Polo