Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk Comfortline (2012)

Uitvoering | Polo 1.2 TSI 90pk Comfortline |
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2012 |
Hij is er!
In oktober een volkswagen Polo 1.2 TSI Comfortline besteld. De Polo die ik heb gekozen, was er één die al in productie was genomen en uitelijk week 51 bij de leverende dealer in Meppel zou aankomen. Aflevering -en registratie- vinden plaats in 2012.
Vanmiddag de Polo even snel bekeken en de zomerbanden opgehaald. De Polo zal afgeleverd worden met winterbanden.
Ben erg benieuwd hoe de Polo zal bevallen. Heb er -tot nu toe- alleen maar goede berichten over gelezen....
Mijn auto zal op 04.01.2012 afgeleverd gaan worden... Rond die tijd zal ik een update plaatsen!
De Polo bevalt goed!
De eerste 2000km zitten erop! De Polo bevalt tot nu toe erg goed.
Inmiddels zijn er ook wat langere afstanden mee gereden, en het verbruik is gemiddeld rond 1:14. Niet slecht, al verwacht ik dat mijn Polo nog wel zuiniger gaat worden, ook het weer werkt in die zin niet mee.
Een minpunt kan ik nog steeds niet vinden. Ruimte is er genoeg in de auto, ook de kofferbakruimte is groot genoeg.
Al met al ben ik zeer positief over de Polo!
PRIVATE LEASE Volkswagen Polo

Volkswagen Polo 1.2 TSI BlueMotion Comfortline 5deurs | Airco | Elek. pakket | Vol opties | 2012 | Inruil mogelijk
- 2012

Volkswagen Polo 1.2 TDI BlueMotion Comfortline NIEUWE APK