Volkswagen Passat Variant 1.9 TDI 130pk (2005)
Uitvoering | Passat Variant 1.9 TDI 130pk |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2016 |
Daar is ie dan
Vandaag dan eingelijk onze Passat 1.9TDI mogen ophalen.
Na bijna drie jaar in een Kia Carens uit 2003 een ware verademing om deze auto te rijden.
We waren nog niet op zoek naar een andere auto, maar dankzij een klein slippertje achterop een andere auto toch wegens total loss genoodzaakt op zoek te gaan naar een andere auto.
Veel aan het kijken geweest naar de Touran en telkens toch auto's gezien die of niet netjes waren of waar de distributieriem en dergelijke nog vervangen moest worden.
Uiteindelijk tegen deze Passat 1.9TDI aangelopen en onderhoud was volledig in orde.
Na een testrit uiteindelijk besloten om de auto te kopen.
Vooral de 130pk is geweldig. Wat een geweld als je het gaspedaal eens goed intrapt.
Binnenkort weer een update betreffende de auto, maar tot op heden een heel fijne auto.
Ff verder
Nou de Passat bevalt nog steeds helemaal top.
1 minpuntje was dat de cruise control het na een aantal dagen compleet niet meer deed.
Samen met iemand via een forum de auto uitgelezen en bleek de koppelingschakelaar defect te zijn.
Dealer gebeld en nieuwe opgehaald en zelf vervangen.
Totaalschade: €21,96
Kunnen weer verder. Enige wat me een klein beetje tegenvalt is het gebruik. Wellicht wordt het met de zomerbanden beter, maar kom op dit moment uit op een verbruik van ongeveer 1op16,5