Volkswagen New Beetle Coupé 1.6 Trendline (2007)

autoreview

Volkswagen New Beetle Coupé 1.6 Trendline (2007)

Signalement

UitvoeringNew Beetle Coupé 1.6 Trendline
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2008
KM-stand bij aanschaf8.000 km
KM-stand laatst8.000 km
Lezerswaardering: 0%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Niet echt tevreden met de New Beetle

 • 8.000 km

Deze New Beetle heb ik uit Duitsland ingevoerd met maar 8.000 km op de teller. Afhankelijk alleen door mijn vrouw gebruikt. Toen mijn Mondeo minder werd heb ik deze Beetle overgenomen van mijn vrouw. Gelijk LPG Prins installatie ingebouwd en in anderhalf jaar tijd heb ik 80.000 km gereden.
Om kort te zijn, ik was niet echt tevreden. De stoel was slecht (een bult achter schoudersbladen), dus moest een Scheel stoel erin komen. Wat een verschil. Verder was ie ontzettend zijwindgevoelig (ging vaak naar het noorden v.h. land), dus heb ik hem 4 cm verlaag. Probleem opgelost.
In de file kreeg ik knipogen van mannen en ik durfde niet meer langs de snelweg op een parkeerplek te stoppen. Gelijk krij je twee auto's naast je. Een echte homobak, dus.
Toen deze Beetle mij voor de tweede keer in de steek liet heb ik hem gelijk ingeruild voor een BMW Z4. Ik maak met elke auto een afspraak. Hij krijgt de beste onderhoud, de lekkerste motorolie, wordt elke maand gewassen etc. In ruil daarvoor brengt hij mij van A naar B. Doet ie het niet - einde oefening. En nee, er waren geen problemen met de LPG-installatie.

Verder is een New Beetle niet praktisch. Je zit in het midden van de auto. Je kunt met een hoed op zitten. misschien iets voor de zeer lange mensen. Op de achterbank kan je wel zitten maar er ontbreekt aan hoofdruimte. Als de achterklep opengaat, de passagiers op de achterbank moeten bukken. Anders krijgen ze een zware klap als de achterklep dicht gaat. Een stomme auto dus.

2,5
 • Betrouwbaarheid
  2
 • Prestaties
  2
 • Comfort
  3
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Lezersreacties (9)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens