Volkswagen Golf Plus 1.6 TDI 105pk BMT Highline (2011)
Uitvoering | Golf Plus 1.6 TDI 105pk BMT Highline |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2012 |
Mijn vorige golf was een 19 TDI , die maakte naar mijn goesting te veel lawaai, vooral bij koudstart, voor de rest was dat een goeie auto,
Overgestapt naar een golf plus 16 TDI highline met dsg ,leder ,navi, xenon , een full option, en het grote pluspunt een moderne 16 TDI commonraildiesel, die stil,is en extreem soepel, 250nm bij 1500 rpm
Dit is en fantastische auto, met en gemiddeld verbruik van 4,8/100km
De dsg is even wennen omdat hij afgesteld is op zuinigheid schakelt hij zeer snel op 70 in 7de, als je even op de gas duwt schakelt hij wel razendsnel terug, op de snelweg boven de 100km hoor je naar mijn mening iets te veel windgeruis ter hoogte van de buitenspiegels,
Rammels en kraken hoor je in deze auto niet,alles is zeer goed afgewerkt met hoogstaand materiaal , de auto is duur in aanschaf,en duur in onderhoud, ik ben dan ook van plan om met deze auto zo lang mogelijk te blijven rijden, omdat ik denk dat dat nog altijd het voordeligste is,

Volkswagen Golf Plus 1.2 TSi DSG Comfortline | CLIMA | NAV. | TREKHAAK |
- 2013

Volkswagen Golf Plus 1.2 TSI Comfortline / Automaat / Climate Control / Cruise Control / Navigatie
- 2011

Volkswagen Golf Plus 1.6 TDI Comfortline, Automaat, 1e eigenaar, Dealer onderhouden, NAP
- 2011