Volkswagen Golf 2.3 V5 Highline (2001)
Uitvoering | Golf 2.3 V5 Highline |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Wow wat een auto, dacht ik toen ik er in proefgereden had; het geluid, het vermogen echt fantastisch!!
Ik moet zeggen dat ik meer bekijks had in de BMW maar deze auto was echt een beest.
van een V5 met 170pk ga je automatisch sportief (lees agressief) rijden; elk stoplicht weer een sprint. dit komt ook omdat deze auto ongelovelijk sel op het gaspedaal reageert, en ja als je eenmaal de eerste meters hard gaat waarom dan niet de volgende ook?
Ik zal u vertellen waarom niet: in de drie maanden dat ik dat ding heb gehad heb ik een aardige verzameling prenten mogen ontvangen (+/- e450).
Verder was de aut compleet en orgineel Highline uitvoerd met Blaupunkt navigatie (rot systeem)
Ik moest wennen aan de aandrijving op de voorwielen gezien ik een BMW was gewend en de vering was erg sportief nou zeg maar gerust hard.
Ik heb deze auto weggedaan omdat 1. ik anders ergens in een vangrail had gehangen en dat was nu ook weer niet de bedoeling 2. het benzine verbruik richting de 1 op 7 ging.
Geen problemen