Volkswagen Golf 2.0 16V FSI Turbo GTI (2008)
Uitvoering | Golf 2.0 16V FSI Turbo GTI |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Waarom nu weer die rammeltjes
Mijn Golf V GTI 3-deurs is mnet recht een briljante auto maar waarom nu altijd weer die irritante rammeltjes in het dashboard en de gordelbehuizng (rechts). Ook het cuppen van de banden vind ik ronduit vervelend.
Gestolen
In de nacht van 9 op 10 september 2009 is mijn knalrode Golf GTI gestolen. Eén of andere M.......n kwam via het geforceerde keukenraam naar binnen met als gevolg GTI'tje weg!
Mijn auto is honderd procent puntgaaf met de standaard 17 inch velgen en daarbij voorzien van de volgende items; unieke VW GTI golfbal-pookknop, iPod aansluiting in het dashboardkastje, Bluetooth Nokia carkit, Powered by Yamaha-badge op de motorafdekplaat en diverse stickers met vermelding WARNING Before you operate this vehicle, read the owner's manual.
Natuurlijk besef ik dat deze 'hot-hatch' ergens anoniem rondrijdt, maar je weet maar nooit!
Vervanger van mijn GTI is binnen
Vandaag kreeg ik te horen dat de opvolger van mijn helaas gestolen GTI gearriveerd is.