Volkswagen Golf 2.0 16V FSI Sportline (2006)

Volkswagen Golf
Volkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen Golf - interieurVolkswagen Golf - interieurVolkswagen Golf - interieur

UitvoeringGolf 2.0 16V FSI Sportline
Bouwjaar2006
Jaar van aanschaf2009

terug naar een viercilinder

eerste indruk, valt niet tegen na het geweld van de 2,3ltr 5cilinder.
wat ik mis is het verslavende geluid van deze fantastische motor.
die 20 pk minder valt eigenlijk best wel mee.
wat nog meer meevalt is het benzine gebruik, ongeveer 1,2 tot 1,4 ltr minder per 100 km.
ook de dealer en de aftersales zijn heel goed bevallen.
heel netjes en vriendelijk ontvangen bij auto maas in nieuwkoop.
redelijke prijs terug gehad voor de v5, en een redelijke prijs betaald voor de 2.0 sportline.
onvolkomendheden:
wat kleine dingetjes die bij 26500 km gerepareerd zijn, zoals,een losse rand van de bekleding aan de bestuurders stoel, het kunststof binnen scherm links achter, versnellingspook gesmeerd, en tot slot de ruiten wissermotor achterop vervangen nadat deze een eigen leven ging leiden.
stoel en scherm vielen niet onder de voorkeurselectie garantie, maar de dealer heeft deze kosten netjes op zich genomen.
ondanks dat ik nog wel eens naar de v5 terug verlang (super geweldig op de oostenrijkse bergpassen tijdens onze vakantie's) ben ik toch heel tevreden over deze auto, en zeer zeker ook over auto maas in nieuwkoop.
als ik over een paar jaar weer toe ben aan een andere auto zal ik zeker bij deze dealer gaan kijken of er wat staat wat ik wil hebben, ook al is het een eind weg vanuit zeeland.