Volkswagen Golf 1.9 TDI 110pk Trendline (1998)

Volkswagen Golf
Volkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen GolfVolkswagen Golf - interieurVolkswagen Golf - interieur

UitvoeringGolf 1.9 TDI 110pk Trendline
Bouwjaar1998
Jaar van aanschaf2003

Geweldige auto!
Hij rijdt heerlijk, is snel en zeer zuinig.

Met de 1.9 TDI 110Pk lijkt het net alsof je in een snelle benzine auto rijdt. Dit komt voornamelijk door de trekkracht en stilte van de motor.

Ik heb de trendline uitvoering, dat houdt in dat er donkere achterlichten opzitten en sportstoelen inzitten. Optioneel zijn de 16 inch GTI velgen eronder gezet. dit alles maakt het echt een plaatje om te zien. De vorige eigenaar had er ook Climatronic in laten zetten wat natuurlijk een uitkomst is in de hete zomers. ik zet hem op 19 graden en het blijft lekker op temperatuur.

Klein minpuntje zijn de handbediende ramen. Ik moet echt veel slagen maken voordat het raam een keer beneden is. (dus de volgende keer alles electrisch)

Ook achterin is er veel ruimte. Als ik (1.81m) achter het stuur zit dan hebben de kinderen genoeg beenruimte over. ook zit er een middenarmsteun in. Hier kunnen de kinderen wat spulletjes in bewaren.

De kofferruimte is ook lekker groot. Handig zijn de beugels waar je een net aan kan bevestigen om de boodschappen op zijn plaats te houden.

Ik heb hem nog niet zo lang, maar problemen nog niet tegengekomen.

Er zit overigens een boordcomputer in, dus mocht hij voor een kleine of grote beurt moeten, dan geeft hij dat aan. naar de garage en hij kan er weer een tijd tegenaan.