Volkswagen Golf 1.9 TDI 105pk Trendline (2004)
Uitvoering | Golf 1.9 TDI 105pk Trendline |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
De stoelen zitten erg goed op de lange afstand. Van binnen is de Golf erg ruim, dat verwacht je niet; zeker de achterpassagiers hebben veel ruimte. Lange afstanden rijden is het motto, want dat doet de Golf erg goed en zuinig! De zijspiegels vind ik erg mooi en geven ook goed zicht, ook de knippers in de spiegel zijn leuk.
De standaard boxen geven niet echt een mooi geluid, kan beter zelf iets anders erin zetten. Het ’bakje’ midden op het dasboard is erg handig, maar ik mis de ’oude’ bekerhouders in het dashboard heel erg! Hiervoor heb ik ook nog Golf 4 gereden en de bekerhouders voorin waren zo handig! Nu heb je van die onnozele ’houders’ (gewoon 2 gaten) in het middenconsole, vlakbij de handrem en ook nog eens onder de brede armsteun. Je kunt er niet echt goed bij. Achterin zitten er wel van die klassieke bekerhouders, maar daar zit ik nooit. Ten slotte vind ik het stuur het lelijkste deel van de auto! En het ligt niet lekker in de hand. Aan de andere kant stuurt de Golf voortreffelijk, op elke ondergrond en elke snelheid.
Afdekplaatje van het middenconsole aan de onderkant(boven het asbakklepje, niet het klepje zelf) zat na 3 weken al los. Ook gingen de electrische ramen hun eigen leven leiden: automatisch naar boven doen door mezelf en daarna gingen ze zelf weer 1/2 open staan... Zijn er nog meer mensen met dit probleem?
PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Volkswagen Golf 1.6 FSI Trendline | Airco | Elec ramen | Cruise control | 6 Versnelling | Nieuwe bak + koppeling
- 2003

Volkswagen Golf Variant 1.6 Trendline | Airco | Trekhaak | Elektrische Ramen | Radio |
- 2008

Volkswagen Golf 1.4 Trendline, clima, lm,