Volkswagen Golf 1.4 16V Trendline (2004)
Uitvoering | Golf 1.4 16V Trendline |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
Rijervaring
Overgestapt van de VW Golf 4 naar de Golf 5. Ik vond de Polo toch niet zo lekker rijden als de Golf. Dashboard en opties veel beter in vegelijking met de Golf 4. Hele mooie afwerking en met een uitgebreid. Ook blijft het blauwe licht in combinatie met rood echt mooi in het dashboard . De opties van de trendline zijn zeker een aanrader, ik mis deze opties nu met mijn huidige auto.
Met veel plezier in deze auto 40.000 km gereden,echt een fijne auto. Stuurt heel licht , handig met inparkeren. Schijfremmen bizar goed '! Korte schakelbak, dus snel schakelen.
Mocht ik weer VW gaan rijden dan zou ik minimaal voor een 1.6 motor gaan of een fsi want de 1.4 mist op de snelweg het vermogen om goed in te halen. Ook maakt de motor dan net iets teveel herrie als je dan toch even naar de 4000 toeren gaat. In de stad wel ruim voldoende en het benzineverbruik is zeer goed van deze auto.
Een VW heeft mij in de afgelopen 10 jaar nog nooit laten staan , dus betrouwbaarheid 100 %
PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Volkswagen Golf 1.6 FSI Trendline | Airco | Elec ramen | Cruise control | 6 Versnelling | Nieuwe bak + koppeling
- 2003

Volkswagen Golf Variant 1.6 Trendline | Airco | Trekhaak | Elektrische Ramen | Radio |
- 2008

Volkswagen Golf 1.4 Trendline, clima, lm,